Csupán havi 3 ezer Ft-tal folyamatosan megelőzhető egy baleset-teherbeesés!

Szeretnél jó lelkiismerettel visszagondolni arra, hogy Te megtetted a lehető legtöbbet a népvándorlás és a klímamegbolondulás megelőzéséért?

Támogatási lehetőségek | BOCS Alapítvány - BOCS.EUCsupán havi 3 ezer Ft-tal folyamatosan megelőzhető egy baleset-teherbeesés, ráadásul ezáltal saját életviteled szén-dioxid-kibocsátását is semlegesítheted!

A BOCS Civilizációtervezés Alapítvány tevékenysége a nem kívánt nemzések megelőzésére irányul, ami a leghatékonyabb klímavédelmi stratégiaTámogasd a BOCS munkáját minimum havi 3000 Ft-tal, és oklevelet kapsz arról, hogy karbonkreditek vásárlásával véded a klímát és a fiatalok emberi jogát a családtervezésre! (ENSZ, 1968)

Ajándékozd meg szeretteidet is a jó lelkiismeretű ünneplés örömével! Tegyél oklevelet az ajándékkosárba, hogy a Ő egyhavi szén-dioxid kibocsátásukat is semlegesítetted. Küldj fejenként 3 ezer Ft-ot és írd meg emailben, hogy milyen nevekre állítsuk ki az oklevelet (amit pdf-ben küldünk).

Barátaidat is vond be, hogy jó lelkiismerettel élvezhessétek az életet!

Számlaszám: OTP 11736116-20130037
Adószám 1%-hoz: 18481862-1-07
OTP bank NyRt. (8000 Székesfehérvár, Ősz u. 13, SWIFT kód: OTPVHUHB):
11736116-20130037 BOCS Alapítvány
IBAN: HU14 1173 6116 2013 0037 0000 0000

Csupán havi 3 ezer Ft-tal folyamatosan megelőzhető egy baleset-teherbeesés! - BOCS.EU

A fogamzásgátlás emberi jogának (ENSZ, 1968) érvényesítése messze a leghatékonyabb segélyezési forma. Kulcsfontosságú a népességrobbanás visszafordításában, a szegénység, a klímamegbolondulás, az ökológiai válság, a fajkihalás, az erőszakos konfliktusok, a nők elnyomása, a tragikus gyermeksorsok, a népvándorlás, az élelmiszer-árrobbanás stb. megelőzésében.

A BOCS Alapítvány évtizedek óta küzd azért, hogy Magyarország és Európa fölismerje saját legalapvetőbb érdekeit, amelyek egyben a fejlődő világ szegényeinek érdekei is!

Simonyi, Gyula
elnök / president

A fenntarthatóság kutatók balatongroup.org globális hálózatának tagja 1998 óta.

BOCS Civilizációtervezés Alapítvány / BOCS Global Think Tank Foundation
https://bocs.eu
https://www.facebook.com/bocs.alapitvany.5
https://www.facebook.com/profile.php?id=100005673226874 (Simonyi Gyula)

Kérjük, támogassa civilizációmentő munkánkat!

A globalizáció kihívásaira felkészítés 1975 óta (Környezetvédelmi Lexikon, 1993, 2002)

A BOCS az ECEN.org, IFOR.org, Church-and-Peace.org, EuroNGOS.org, EuropeanPopulationAlliance.org magyar tagja, az MTA Magyar Ökológusok Tudományos Egyesülete (MÖTE) kitüntetettje.

 

Kapcsolat - BOCS Alapítvány
Csupán havi 3 ezer Ft-tal folyamatosan megelőzhető egy baleset-teherbeesés! - BOCS.EU

Az eggyel kevesebb gyerekhez tartozó érték egy átlagos OECD-országra tartozik, a repülőút pedig egy transzatlanti oda-vissza útra vonatkozik. Eggyel kevesebb magyar gyerek nagyjából 10-15 tonna CO2e kibocsátás megelőzését jelentené évente, de még így is messze ez a leghatékonyabb módszer. És tekintve, hogy a magyar karbonlábnyom még mindig bőven túllóg a biokapacitáson, teljesen ésszerű megfontolás.

Emellett persze lehet adakozni is arra, hogy megelőzzük a baleset-teherbeeséseket, akár a fejlett országokban is, ugyanis jelenleg ez a leghatékonyabb klímavédelem. A családtervezési lehetőségek megteremtése a szegény, kis kibocsátású országokban (pl. Nigéria) szintén hatásos a klímaváltozás enyhítése szempontból, emellett hozzájárul a migránsválság hosszútávú megoldásához.

Támogasd a fogamzásgátlás lehetőségeit annak a 214 millió szegény nőnek, akinek nincs hozzá joga, tudása, eszköze! Havi minimum 3000 Ft-tal folyamatosan meg tudsz előzni egy baleset-teherbeesést.

*Forrás: Wynes & Nicholas, Environmental Research Letters, 2017

 

Tudásbázis >> Mondd, miért! >>