The Overpopulation Project, Family planning success stories

2022-es éves jelentés (PDF): a teherbeesések közel fele baleset! 2022-es éves jelentés (PDF): a teherbeesések közel fele baleset!
A láthatatlanná tett világválság!

ICPD | Világmentők - BOCS Alapítvány International Conference on Population and Development – EN – .pdf

A KAIRÓI AKCIÓPROGRAM – ENSZ Népesedés és Fejlődés Világkonferencia Akcióprogramja Kairó, 1994 – HU – .pdf

ICPD+25 | Világmentők - BOCS Alapítvány

Az 1994-es kairói Népesedés és Fejlődés Világkonferencia (ICPD) 25. évfordulóján Nairobiban lesz világkonferencia a 179 ország által elfogadott Kairói Akcióprogram haladásáról.

Women Deliver | Világmentők - BOCS Alapítvány

A Women Deliver egy vezető globális szervezet, ami a nemek egyenlőségét, illetve a lányok és nők jogait és egészségét védi.

Inspire | Világmentők - BOCS Alapítvány

Az Inspire 2019-ben 24 európai országból 36 szervezet partnersége a Kairói Akcióprogram, a szexuális és reproduktív egészség és jogok (SRHR) előmozdítására. A BOCS a magyar tagja 2006 óta.

European Parliamentary Forum for Sexual & Reproductive Rights | Világmentők - BOCS Alapítvány

Az EPF parlamenti képviselők fóruma egész Európából a szexuális és reproduktív egészség és jogok védelmére az egyes országokban, Európában és világszerte.

UNFPA | Világmentők - BOCS Alapítvány

Az UNFPA az ENSZ Népesedési Programja egy olyan világért, ahol minden teherbeesés felkészült és felelős döntéssel történik és minden szülés biztonságos, és minden fiatal ki tud bontakozni.

Population Matters | Világmentők - BOCS Alapítvány

“Minden környezetvédelmi problémánk könnyebben megoldható lenne kevesebb emberrel, és nehezebb – sőt megoldhatatlan – egyre több emberrel.”

– Sir David Attenborough, a Population Matters védnöke

Global Footprint Network | Világmentők - BOCS Alapítvány

A Global Footprint Network egy 2003 óta létező nemzetközi tudományos együttműködés az ökológiai lábnyom és az eltartóképesség számítása és ismertté tétele érdekében, hogy jobb döntésekkel az emberiség meg tudja szüntetni az ökológiai túllövést, a túlterhelt Föld leromlását.

IFOR International Fellowship of Reconciliation | Világmentők - BOCS Alapítvány

Az IFOR 1914-ben a háborús szörnyűségekre válaszul létrehozott európai, majd globális spirituális békemozgalmi hálózat. Több mint egy évszázados története során már 6 vezetője kapott Béke Nobel-díjat. A BOCS a magyar csoportja 1995 óta.

Európai iroda a katonaságmegtagadásért (EBCO)

Az Európai iroda a katonaságmegtagadásért (EBCO) 1979-ben jött létre ernyőszervezetként, hogy kollektív kampányokat támogasson a bebörtönzött lelkiismereti katonaságmegtagadók szabadon bocsátásáért, és lobbizzon az európai kormányoknál és intézményeknél a katonai szolgálat lelkiismereti megtagadásához való jog teljes elismerése érdekében.

ASTRA - Közép- és kelet-európai hálózat a szexuális és reproduktív egészségért és jogokért. | Világmentők - BOCS Alapítvány

ASTRA – Közép- és kelet-európai hálózat a szexuális és reproduktív egészségért és jogokért.

ICPD | Világmentők - BOCS Alapítvány