Gyors olcsó mindenki-nyer megoldás a globális válságra (Simonyi Gyula előadása)

Szeretnél sikeres lenni? Tanulj meg globálisan és hosszú távon, rendszerben és reálfolyamatokban gondolkodni!
A BOCS Civilizációtervezés Alapítvány negyven éve segíti ezt képzéseivel. NE JÖJJÖN EL aki tudja a választ az alábbi kérdésekre! 🙂

Gyors olcsó mindenki-nyer megoldás a globális válságra (Simonyi Gyula előadása)Emberi jog, amiről nem beszélünk? Hiányától leszünk munkanélküliek, de nem ismerjük az összefüggést? A közbiztonság alapja, mégse foglalkozik vele a rendőrség? A szegénységből kiemelkedés döntő pontja, mégis kimarad a szociális hálóból? Az ökológiai válság legsúlyosabb tényezője, mégse beszélnek róla a zöldek? A leghatékonyabb klímavédelem, de nem tárgyalnak róla? A népvándorlás forrása, amivel nem foglalkozik a bevándorlási politika? Az ifjúságot ez izgatja legjobban, de az ifjúságpolitikát a legkevésbé? Életmentő humanitárius tennivaló, ami hiányzik a segélyekből? Az egyenjogúság feltétele, amit nem hangsúlyoznak a nőmozgalmak? A béke alapja, de nem is említik a békemozgalomban? Korunk Galilei esete, a katolikus egyházi tekintély vége? Korunk Semmelweis tragédiája? A jövő generációk legalapvetőbb joga hiányzik a jogrendből? Mindannyian nyerünk vele, ha végre megtörjük a tabut!

Időpont: 2016. november 30., 10:00–12:00

Helyszín: ELTE Lágymányosi Déli Tömb 2. em. 712.

A részvétel nyitott és ingyenes. Várjuk szeretettel a téma iránt érdeklődőket. Egy kérésünk van, hogy a Facebook oldalon a Going (Ott leszek) gomb megnyomásával regisztrálj!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .