Ha az ENSZ klímamegbolondulás jelentése egy 3D mesekönyv lenne

Ha az ENSZ klímamegbolondulás jelentése egy 3D mesekönyv lenne, ezt tanulhatnák a gyerekek a rájuk váró jövőről.

Ha az ENSZ klímamegbolondulás jelentése egy 3D mesekönyv lenne25% – Az újszülöttek negyedét a szülők nem akarták. Ez általában tragédia a gyermeknek, anyának, apának, családnak, társadalomnak, élővilágnak. Ezt humanitárius kötelesség megelőzni, azaz segíteni a fogamzásgátlást nélkülöző százmilliókat!

Ha az ENSZ klímamegbolondulás jelentése egy 3D mesekönyv lenne

 

További 40% – Az újszülöttek kétharmada szolgának születik, azaz egész életében robotolnia kell a megélhetéséért. Hasonlóan Huxley Szép új világához, egy részük még nagyon alacsony intelligenciájú is lesz, mert az alultápláltság miatt agya elmarad a fejlődésben, nem vagy alig járhat iskolába, szülei felkészületlenek, körülményei alkalmatlanok a nevelésre stb.
Ezt a 40%-ot, összesen tehát a születések kétharmadát (és a rengeteg abortuszt és vetélést is!) humanitárius kötelesség megelőzni, azaz segíteni a fogamzásgátlást nélkülöző százmilliókat!
A felelős nemzésre nevelő szöveggyűjteményünk: “Igazán szeretne egy gyermek nálunk és most megfoganni?”
35% – Az újszülöttek harmada születik úrnak, akinek lesz némi döntési szabadsága, hogy mikor, mit, mennyit dolgozik. Nekik örülnek a szüleik és ők is boldogok lehetnek a felkészült szüleikkel és megfelelő életkörülményeikkel. Ha csak ennyi gyermek születne, akkor ugrásszerűen javulna a társadalom testi-lelki egészsége és a természet állapota, mert visszafordulna a népességrobbanás!
Aki nem segíti a fogamzásgátlást nélkülözőket, az eugenikában vesz részt és haszonélvezője a szolgasereg nyomorúságából adódó olcsó jólétnek.

Számos szervezetet lehet segíteni a szegény világ nő- és ifjúsági mozgalmaitól az európai nemzetközi fejlesztés fogamzásgátlásra koncentráló szervezetein (mint a BOCS) át az IPPF vagy ENSZ UNFPA programokig.

Simonyi, Gyula I.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .