A honlap fenntartója: BOCS Civilizációtervezés AlapítványImpresszum | BOCS Civilizációtervezés Alapítvány
Levelezési cím: 8000 SZÉKESFEHÉRVÁR Jókai utca 18. Hungary
Telefonszám: +36 ( 30 ) 2351378
Adószám: 18481862-1-07
E-mail: m(at)bocs.hu
Elérhetőség:
Név: Simonyi, Gyula I.
Internet: www.bocs.eu/kapcsolat
A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a BOCS Civilizációtervezés Alapítvány továbbiakban BOCS Alapítvány kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A BOCS Alapítvány tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
A BOCS Alapítvány weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a BOCS Alapítvány jogosult.

Az BOCS logó és az ehhez kapcsolódó terméknevek, illetve az egyéb honlapon található márkanevek a BOCS Alapítvány védjegyei.
A BOCS Alapítvány előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A BOCS Alapítvány azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A BOCS Alapítvány weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a BOCS Alapítvány akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a BOCS Alapítvány semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A BOCS Alapítvány fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A BOCS Alapítvány nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a BOCS Alapítvány kifejezetten kizárja.

A BOCS Alapítvány nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a BOCS Alapítvány weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.
A BOCS Alapítvány egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.