A Székesfehérvári Sóstó Természetvédelmi Terület

Banizs Károly, J. Mező Éva és Takács András Attila gyönyörű 300 oldalas albuma 318 fotóval, természetfilm DVD-vel

Céges ajándéknak is ajánljuk!

Rendelje meg a könyvet az ajándék DVD-vel a BOCS Alapítványtól!
Megrendelésével a a szervezet munkáját is támogatja.

Egy példány ára: 5600 Ft (5 példány fölött kedvezményesen 3800 Ft/db) plusz csomagolási és postaköltség (Székesfehérváron személyesen is átvehető)

Megrendelését az alábbi elérhetőségeinken várjuk:
E-mail: alapitvany (kukac) bocs.eu

“Végül is a szerzőhármas elérte célját. Olyan monográfiát hozott létre, amely sokoldalúságával, elkötelezettségével kiemelkedik a hasonló művek sorából. Elkötelezett a természet e kicsiny darabkájának megőrzése mellett, amely kitartóan őrzi a helybéli múlt jeleit, akármennyire is megtépte a sors, akárcsak a királyi várost viharos történelme. Olyat, amely – nem egyszer a szakmai nyelv bölcs tolmácsolásával – felvilágosít, az értékek megbecsülésére tanít, és sokat tesz azért, hogy az arra fogékony olvasóban is felébressze a felelősséget szűkebb környezete iránt. És nem utolsó sorban alkotóik erős judíciuma révén hozzájárul a Székesfehérvári Sóstó hosszú távú fenntartásának megalapozásához.
Ezért ajánlja melegen a művelt Nagyközönségnek, diákoknak, szakembereknek okulásra, gyönyörködésre ezt a szép albumot a hajdani fehérvári diák.”
(Fekete Gábor Dr., a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja)

„A természet szívós ellenállóképességéről és megújító őserejéről, a helyi közösség megpróbáltatásairól és szívós tenni akarásáról mesél – tudós evolúcióbiológiai fejtegetésekkel, közérthető növényföldrajzi, ökológiai és környezetjogi ismeretterjesztő fejezetekkel, színpompás fotókkal, helyi krónikával, emlékezésekkel, színes anekdotákkal, s még túraajánlatokkal is – ez a sokoldalú botanika-, ornitológia-, földrajz-, és történelemkönyv. Megható és meghökkentő történet az egykorvolt lápvilágról…” (Jövő Nemzedékek Ombudsman)

Részletek a DVD-n
található természetfilmből:

Narrátor Reviczky Gábor, ami DVD-n benne van a nálunk itt megvásárolható album borítójában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .