A hinduizmust is gonoszság nőelnyomásra használni

Popper Péter leírja egy indiai orvos okoskodását:

„Indiában azért reménytelen a családtervezés, illetőleg a fogamzásgátlás elterjedése, mert mi nem akadályozzuk meg a megszületni vágyó lelkeket abban, hogy reinkarnálódni, vagyis újra testet ölteni tudjanak. … Sőt, … mi azokat a lelkeket is befogadjuk, akiknek Európában kellene megszületniük, de önök nem fogadják be őket.”

A hinduizmust is gonoszság nőelnyomásra használni | BOCS Civilizációtervezés Alapítvány

1. Vajon miért jön a Földre manapság az “újjászülető meghaltakon” felül évente kb. 80 millió újonnan “megszületni vágyó” lélek? A bő 50 millió meghaló egy része talán már a nirvánába jut, tehát csak mondjuk félszáz millió kényszerül újjászületni. Hogy lesz ebből 130 millió születés? Mint a bővített újratermelés a kapitalizmusban, a “lélekgyár” az utóbbi évszázadban felpörgette a termelést, hogy a tőke forgatásán felül elképesztő 160% éves profitot is termeljen?

2. Mi van az évente kb. 45 millió spontán vetéléssel? (Nem összekeverendő a művi abortusszal!) A lélekgyár 250% profitot próbált termelni, de ennek harmada selejt lett? Túlterhelték a szülőgépeket?
Amikor Ferenc pápa a fülöp-szigeteki családok iszonyú gyerek-túlterheltségét látva azt nyilatkozta, hogy a katolikusoknak nem kell úgy szaporodniuk, mint a nyulaknak – akkor Erwin Leowsky, a német nyúltenyésztők tanácsának elnöke azt mondta: a nyúltenyésztők soha nem erőltetnék úgy a szaporodást (mint az emberek), hogy számtalan kisnyúl és anyanyúl belepusztuljon. Szerinte a pápának inkább a fogamzásgátló szerek használatát kéne engedélyeznie.

3. S mi van az évente valószínűleg több mint negyed milliárd(!) megtermékenyült petesejttel, ami úgy szívódik fel vagy ürül ki napokon belül, hogy a nő észre sem veszi, hogy “terhes” lett? A nem túl jól sikerült génkombinációkat kiselejtező természet, az egyént saját terjedésük érdekében feláldozó gének, vagy valamiféle isten a legnagyobb abortőr? A lélekgyár közel 1000% profitot erőltet, de több mint háromnegyede életképtelen?
Valóban félmilliárdnyi lélek vágyik a Földre megszületni évente? S a “nagylelkű” indiaiak ennek 3%-át befogadják, még ha nyomorúságra ítélik is ezzel őket? Meg persze tönkreteszik ezzel a szaporodás-erőltetéssel a lányaikat, családjaikat, nemzetüket és a földjüket?
Az indiai orvos okoskodása vallásos önigazolás és a szaporodás-erőltetés bűnös megideologizálása. Annyi köze lehet a hinduizmushoz, mint az inkvizíciónak Jézushoz. A hinduizmushoz Gandhinak van köze, aki szerint a nemzés általában erőszak a jövendő gyermek ellen.

A hinduizmust is gonoszság nőelnyomásra használni | BOCS Civilizációtervezés Alapítvány

A teherbeesések közel fele baleset, amit a pár nem akart. (Európában is 43%.) Százmilliók vágyálma a kevesebb gyerek. Százmilliók rettegnek folyamatosan a következő teherbeeséstől, de nincs joguk, tudásuk, eszközük a fogamzásgátláshoz.
Ez humanitárius és emberi jogi katasztrófa, a vallásoknak kellene legelsősorban könyörülniük a fogamzásgátlást nélkülözőkön, hiszen ez lenne a hivatásuk.
Csak évezredek óta gyakran inkább kiszolgálják a legkülönbözőbb hatalmak érdekét és főáramlatuk küldetésükkel szembefordulva sokszor szaporodást erőltető ideológiává vált. A vallásoknak meg kell térniük saját eszméikhez!

ui. A számok becslések, pontosításuk semmit nem változtat a lényegen.

Segíthetsz a fogamzásgátlást nélkülöző, jelenleg kb. 270 millió termékeny korú feleség nyomorúságán:

BOCS Alapítvány | BOCS.EU - Panda

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .