Köszönőlevél

Köszönőlevél | BOCS Alapítvány

A BOCS Alapítvány nagy örömmel fogadta el az Expodom által felajánlott kiváló minőségű, praktikus gyorsan felállítható rendezvény sátrat, amivel kültéri globális képzés programjaink lebonyolítása illetve rendezvényeken való megjelenéseink hatékonyságát és kényelmét segítik.

A BOCS Alapítvány 1975 óta működik, az erőszakmentesség, a jövő generációk, szegények és elnyomottak iránti felelősség alapján elsősorban az ökológia filozófiai, etikai, nevelési, szociális oldalaival foglalkozik, a globális válságra felkészítő képzéseket nyújt.

Hosszú távú, globális és rendszerekben gondolkodást tanítunk és a leghatékonyabb megoldásokat kínáljuk az ökológiai válságra, a fenntarthatóság elérésére. Interdisciplináris és multiszektorális képzéseink és oktató anyagaink révén elősegítjük a megelőzést, az enyhítést és az alkalmazkodást. A fogamzásgátlás régóta emberi jog (ENSZ, 1968), ám a nemzések közel fele még mindig a párok szándéka ellenére történik. Ez a humanitárius és ökológiai válság meghatározó tényezője, mégis szinte csak a BOCS Alapítvány foglalkozik vele és ért hozzá Magyarországon. A BOCS a magyar tagja az ENSZ Kairói Akcióprogramja haladásáért dolgozó európai civil hálózatnak, az Inspire-nak. A BOCS a magyar tagja a már több mint száz éves globális békemozgalomnak, az IFOR-nak is, amelynek már 6 vezetője kapott Béke Nobel-díjat.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani az Expodom Kft.-nek azért, hogy munkánkat a jövőben az általa felajánlott piaci sátor segítségével tehetjük könnyebbé és eredményesebbé.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .