Az Éhezők Viadala – hogyan kerülhető el egy hasonló jövő?

Lehet hogy szoronganod kellene egy forradalom növekvő valószínűsége miatt, amikor az Éhezők viadalát nézed? Noha a körzetekben élő nyomorgó tömegekkel és a felkelőkkel érzed magad szolidárisnak, lehet hogy a valóságban a Kapitóliumban élsz?

A népességrobbanás miatt ma már csak fele annyi jut fejenként a Föld javaiból, mint fél évszázada. Ha igazságosan lenne elosztva, mindannyian világnyomorba süllyednénk: a mai magyar átlag FELE se jutna. (forrás: https://footprintnetwork.org) S mivel a népességrobbanás ma is folyik, egyre durvább a küzdelem az egyre szűkösebb erőforrásokért.

Éhezők Viadala | BOCS Civilizációtervezés Alapítvány

Az Éhezők viadalának főhősnője ezen a képen azt mondja: Nem akarok gyereket. S a férfi megerősíti: Ilyen életre én se akarok gyereket ítélni.

Az elnyomottak tudják, amit Arany János ír: hogy a szülés-sztrájk a leghatékonyabb ellenállás. A nők soha nem akartak túl sok gyereket, ezért sajnos az erőszakos teherbe ejtés általános végig a történelemben. (Legkirívóbban a rabszolga-gyártásban.)

“Ne szülj rabot, te szűz! anya,
Ne szoptass csecsemőt!” (Arany János: A walesi bárdok)

Egyetlen megoldás van

Egyetlen megoldása van, hogy nyomor ne maradjon, természet viszont igen. Egyetlen megoldása van, hogy a kecskenyáj is jóllakjon és a káposztaföld se menjen tönkre: a kecskenyájnak nem szabad népességrobbannia.

Egyetlen megoldás van, az evolúcióban az emberré válás hiányzó nagy lépését megtenni: a termékenység biológiai automatizmusa nélküli szex kultusza! Ugyanis az embert ez emelte ki az állatvilágból (többek közt). Az állatok nem szexelnek, csak nemzenek (néhány fejlett kivétellel).

Egyetlen megoldás van: a nők felszabadulása a tenyészállat sorból. Ma másodpercenként 4 nő észleli kétségbeesetten, hogy akarata ellenére teherbe ejtették.

Nem szeretnél se elnyomást, világnyomort, se forradalmat? Szeretnél jól élni egy fejlett világban, amit nem fenyeget az emberiség nyomorúságosan élő óriási többsége? Segítsd a jelenleg kb. 270 000 000 szegény nőt, akiknek nincs lehetőségük fogamzásgátlásra. Védekezésükkel téged és világodat is védik!

Ne feledd, a baleset-teherbeesések megelőzésével egyúttal karbonsemlegessé, klímabaráttá teszed saját életviteledet, hiszen egész emberéletnyi CO2 kibocsátást előzöl meg. Naponta kb. 100000 olyan gyermek sorsa indul nyomorúságosan, akit szülei nem akartak!

https://port.hu/adatlap/film/tv/az-ehezok-viadala-the-hunger-games/movie-123624

Simonyi, Gyula I.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .