Az első lombikbébi 1978. július 25-én született meg a világon

A lombikbébik nemzését általában gondosság, felkészültség, elszántság, anyagi lehetőségek, iskolázottság, egészségügyi rendszer stb. veszi körül. Szüleik a gyermekükért legtettrekészebb szülők közé tartoznak. Ezért ha még ők se képzik magukat, hogy szélesebb látókörrel gyermekük távolabbi jövőjével is törődjenek, akkor milyen szülők hatalmába kerül a többi, naponta születő négyszázezer gyermek?

1978. július 25-én született meg a világon az első lombikbébi | BOCS Civilizációtervezés Alapítvány

A lombikprogramos idő, energia, anyagi stb. ráfordításaikhoz képest egy egészen kis plusz törődéssel a gyermekük jövőjéért is sokat tehetnek az egyre súlyosbodó globális válságban.

Sajnos nagyon kevés szülő törődik a gyermekére zúduló globális válsággal. A születések jelentős részénél még egy bába sincs jelen, az anya írástudatlan, fiatalkorú, szegény, felkészületlen stb. Tehát még a gyermek jelenéhez sincsenek erőforrások, nem hogy a jövőjével törődéshez.
 
Ennek a törődésnek leghatékonyabb módja a fogamzásgátlást nélkülözők segítése a baleset-teherbeesések megelőzésében. Ugyanis a lombikbébik jövőjét is tönkrevágja az, hogy naponta kb. 100000 olyan gyermek születik, akit szülei nem akartak.
 
Szűklátókörűség, szívtelenség és felelőtlenség a lombikbébi programok rengeteg erőforrásához nem hozzátenni azt a kicsi pluszt, hogy a lombikbébiknek normális élete lehessen felnőttkorukban, ne a túlnépesedés miatti civilizációs összeomlásban kelljen tengődniük.
Noha több mint 4 millió lombikbébi született már a világon, ez a születéseknek egy ezreléke sincs, így népesedési jelentősége nincs. Nem ez okozza a túlnépesedést, hanem az, hogy minden egyes lombikbébire jut kb. félezer (!) nyomorúságos gyermeksors, akit szülei nem akartak!

Minden egyes lombikprogramban részt vevő nőre jut kb. ezer (!) nő, aki retteg a teherbeeséstől, mert nincs joga, tudása, eszköze a fogamzásgátláshoz!
Minden egyes lombikbébire jut kb. 15 (!) halott bébi a fogamzásgátlás elérhetetlensége miatt! Ha ugyanis két szülés közt még két évet sem tudtak várni, az anyai szervezet még nem tudott regenerálódni és megfelelően kihordani a magzatot, ezért a csecsemőhalálozás ilyenkor háromszoros.
Évezredek birodalmi szaporodás-erőltető agy- és szívmosása következtében a társadalomból segítőkészséget váltanak ki a terméketlenséggel küzdő százezrek, viszont teljes közömbösséget, elutasítást, sőt sok helyen dühöt és elítélést, vallási és politikai tiltást váltanak ki a fogamzásgátlást nélkülöző százmilliók.
Pedig a fogamzásgátlás csupán fillérekbe kerül, a pénz is megvan rá, de a szegény országokba menő százmilliárdnyi segélyekből szinte semmit nem költenek erre. Közömbösségükkel a jómódúak a bioszféra összeomlását okozzák, beleértve saját lombikbébijeik sorsát.
A terméketlen párok kezelése hatalmas pénzeket mozgató iparággá vált. A költségekbe bele kell építeni egy ehhez képest kis összeget a másodpercenként 4 baleset-teherbeesés megelőzésére. Ha valaki jót, élhető világot akar a sok pénzbe és kezelésbe került lombikbébiknek, akkor költ a fogamzásgátlási lehetőségek megteremtésére is és fölemeli a hangját (pl. megosztja ezt a posztot) a fogamzásgátlást nélkülözőkért is.

Simonyi, Gyula I.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .