Az erdővédelem nulladik lépése

Hirtelen rengeteg erdővédő bukkant föl. Marakodás csupán a hatalomért?

Reméljük hogy legtöbbjük nem csak ügyetlenkedő vagy képmutató, hanem támogatja a leghatékonyabb erdővédelmet, a fogamzásgátlás emberi jogát.

Az erdővédelem nulladik lépése

Az erdőkből (fél)sivatagot csinált a túlnépesedés számtalanszor a történelemben. Ma már nincs esélyük az erdőknek, amíg a globális népességrobbanás nem fordul vissza. (Ne feledd, Európa és Magyarország is durván túl van népesedve!)

Ne hagyd hogy érdekek szekértolására palizzanak be. Aggódsz az erdőkért? Nézz utána az okoknak és támogasd a fogamzásgátlást nélkülöző szegény nők százmillióit segítő szakmai szervezeteket!
“Amikor nem épületben, ágyban, hanem a természetben szeretkezünk, erdőben fogócskázva, réten hemperegve, csónakban ringatózva, kilátón gyönyörködve a tájban, bőrünkön érezve a napot, vizet, szelet, esőt, akkor sokkal gondosabban tudatában vagyunk, hogy nem szabad véletlen gyereket csinálnunk, nehogy az eltartása olyan nehézzé váljon, hogy kénytelenek legyünk kivágni ezt az erdőt, felszántani ezt a rétet, beszennyezni ezt a vizet, beépíteni ezt a csöndes, érintetlen tájat…”

Simonyi, Gyula I.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .