Európa nincs túlnépesedve?

Téged is hülyítettek már azzal, hogy Európa nincs túlnépesedve? A karibiak a bőrükön tapasztalták Európa népességrobbanását.

Európa nincs túlnépesedve? | BOCS Civilizációtervezés Alapítvány

Bezzeg a mai népességfogyás-pánikolók még csak meg sem tudják különböztetni a népességrobbanást a túlnépesedéstől.

Bizony, a fogyó népességű országok is lehetnek máig is túlnépesedettek a korábbi népességrobbanásuktól. Pl. Japán hétszeresen túl van népesedve, és csak azért nem hal éhen, mert eddig még tízszeresen le tudta rabolni a világtengereket a halászflották egyre durvább háborújában.

Európa már fél évezrede annyira népességrobbant, hogy aztán az évszázadok alatt tízmilliószám zúdult ki a világra. Leigázott, kirabolt, elpusztított egész civilizációkat. Győztesekként persze nem tanultak az európaiak semmit a világtragédiákból. Ezért nem könyörülnek ma a fogamzásgátlást nélkülöző szegény nők százmillióin. Pedig a most folyó népességrobbanásban már mindenki vesztes.

Kinek az érdeke az agymosás, a szaporodás erőltetése? A globális nagytőkének hoz profitot a minél olcsóbb élőerő. Márpedig az ember akkor egyre olcsóbb, amikor ember-túltermelés van.

Így el lehet vinni az európai munkahelyeket olcsó országokba, ahol százmilliók könyörögnek, hogy valaki zsákmányolja már ki őket. S az olcsó országokat meg lehet fosztani legjobb munkaerejüktől, ide vándoroltatva őket Európába, hogy itt letörjék a béreket, lerontsák az európai munkások alkupozícióját a tőkével szemben.

Fölismered, hogy a szíved és az eszed ugyanazt mondja? Humanitárius kötelességed és egyben alapvető érdeked a fogamzásgátlást nélkülözők segítése.

1492. okt. 28: A mai Kuba szigetének őslakói nagy vitorláshajókon érkező fehér hódítókat fedeztek fel partjaiknál. Valami Kolumbusz volt a vezetőjük, aki aztán iszonyatos szenvedéseket hozott rájuk.

Simonyi, Gyula I.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .