Saját jövőd érdekében állj a nők mellé!

Te hová állsz? #RightByHer (A nő mellé)

Saját jövőd érdekében állj a nők mellé! | BOCS Civilizációtervezés Alapítvány

TORORO, UGANDA – JULY 25: Women waiting to receive antenatal counseling and checkups at Mukujju clinic. This clinic is supported by DSW. July 25, 2014 in Tororo, Uganda. (Photo by Jonathan Torgovnik/Reportage by Getty Images).

Ma 115 millió szub-szaharai afrikai nő él, akit 18 éves kora előtt adtak (el) férjhez.
Afrikában négyből három nőnek elérhetetlen a fogamzásgátlás, amire szüksége lenne.
Három percenként meghal egy nő terhességben, szülésben.

Ennek a videónak a terjesztésével segíthetsz, hogy ne essen teherbe másodpercenként 3 nő az akarata ellenére. Ne legyen baleset a terhességek közel fele. Ne induljon nyomorúságosan a gyermekek legalább negyedének élete, akiket a szülei nem akartak.

25 éves a Pekingi Deklaráció és Platform a Cselekvésért a nők és lányok fölerősítéséért az egész világon. A kormányok világszerte megígérték, hogy megvédik és elősegítik a nők és lányok jogait.
De még mindig távol állunk attól, hogy biztosítsuk minden nő és lány jogait. A haladás egyenlőtlen és lassú. A globális célokat nem értük el. Százmilliók nélkülöznek.

Eljött az ideje, hogy a nők mellé állj #RightByHer

2020 különösen fontos év Európa és Afrika jövőbeli kapcsolatában, hogy állást foglaljunk a nők és lányok mellett, gyakorlatba átültetve az ígéreteket. Csatlakozz hozzánk, és állj a nők mellé! Lájkold, oszd meg a BOCS Civilizációtervezés Alapítvány anyagait, és karbonsemlegesítsd magadat a fogamzásgátlást nélkülözők segítésével:

BOCS Civilizációtervezés Alapítvány

A jövőbeli partnerség az EU és Afrika között megerősítheti az afrikai kormányok által tett ígéreteket, azáltal, hogy aláírjuk a Maputo Protokollt, hogy megvédjük és elősegítsük a nők és lányok jogait.
A megújult EU-Afrika stratégiának, és a Cotonou utáni egyezmény EU-Afrika oszlopának szervesen magában kell foglalnia a nők és lányok jogainak védelmét és elősegítését, beleértve a szexuális és reproduktív egészséget és jogokat (magyarán főleg a fogamzásgátlás emberi jogát)

A nők mellé fogsz állni? #RightByHer

Ezt a kérdést teszi föl új videónk. Messzire el akarjuk terjeszteni az üzenetet, hogy felhívjuk a figyelmeket az afrikai nők és lányok jogaira 2020-ban.
Szóval ne csak megválaszold a kérdést, de terjeszd is a világban! Tedd föl a kérdést családtagjaidnak, barátaidnak és kollégáidnak: A nők mellett állsz?
Kérünk csatlakozz hozzánk ma, azáltal, hogy megosztod a videót a saját szociális médiacsatornádon, vagy az alábbi Tweet megosztása révén!

Ha szeretnéd megfogalmazni a saját üzenetedet, találsz itt egy szociális média toolkit-et:
Köszönjük, hogy a nők mellé állsz #RightByHer

Ha szeretnél többet megtudni a #RightByHer projekről, látogass el ide: rightbyher.org

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .