A WWF most kérdezte meg, hogy szeretnék-e adományozni

Az alábbi tanulságos levelezést a WWF-el kapcsolatban változtatás nélkül közöljük.

A WWF most kérdezte meg, hogy szeretnék-e adományozni | BOCS.EU

A WWF most kérdezte meg, hogy szeretnék-e adományozni Edinburgh hercegének emlékére. Azt mondtam …

Feladó: Jem Randles
Elküldve: 2021. április 12. 18:57
Címzett: ‘WWF UK’ <news@email.wwf.org.uk>
Tárgy: Válasz: Őfelsége, Edinburgh hercege

Ahogy maga a herceg mondta: „Az emberi népességnövekedés valószínűleg a legsúlyosabb hosszú távú veszélyt jelenti a túlélésre. Nagy katasztrófának nézünk elébe, ha nem fékezzük meg… Nincs más választásunk. Ha nem sikerül önkéntesen megfékezni, akkor a betegségek, az éhezés és a háborúk növekedésével önkéntelenül fogjuk megfékezni”.

És ahogy az önök alapítója, Sir Peter Scott mondta: „Tudják, amikor először megalapítottuk a WWF-et, az volt a célunk, hogy megmentsük a veszélyeztetett fajokat a kihalástól. De teljesen kudarcot vallottunk; egyetlenegyet sem sikerült megmentenünk. Ha azt a sok pénzt óvszerekre költöttük volna, talán még jót is tehettünk volna.”

Ezért úgy döntök, hogy a jótékonysági adományaimat közvetlenül olyan szervezeteknek juttatom el, mint a CHASE Africa, az MSI Reproduktív Szolgáltatások és a Dandelion Africa, mert ezek a szervezetek a fogamzásgátláshoz és a családtervezéssel kapcsolatos oktatáshoz való hozzáférést biztosítják, hogy kielégítsék a kielégítetlen igényeket. Ezáltal közvetlenül segítenek csökkenteni a globális születési rátát, és enyhítik a Föld bolygó ökoszisztémájára nehezedő elviselhetetlen nyomást, amelyet a Földön élő emberek óriási száma okoz.

Arra kérem a WWF-et, hogy hallgassa meg saját alapítójuk és korábbi elnökük szavait.

Felszólítom Önöket, hogy minden tevékenységükbe vonják be és emeljék ki az emberi létszám hatását; fogadják el és tegyék közzé, hogy egy véges bolygón nem folytathatjuk a 4 naponta egymillió emberrel való növekedést (születések mínusz halálozások), és hogy a bolygó nem tud elviselni 7,9 milliárd embert anélkül, hogy a fajok 6. tömeges kihalása ne fejeződne be.

Feladó: WWF UK
Elküldve: 2021. április 12. 18:17
Címzett: <<<<<<<>>>>>>>>>
Tárgy: Őfelsége, Edinburgh hercege

Jeremy, mély szomorúsággal tölt el bennünket Edinburgh hercegének, a WWF-UK első elnökének halála, aki aztán a WWF-UK tiszteletbeli globális elnöke lett.

A palota arra ösztönözte a nyilvánosságot, hogy jótékonysági adományokat tegyen Őfelsége, Edinburgh hercege emlékére, és létrehoztuk a WWF Elnöki Természetvédelmi Alapot, hogy tisztelegjünk természetvédelmi öröksége és a WWF iránti hosszú távú elkötelezettsége előtt.

Őfelsége Edinburgh hercege fáradhatatlanul kiállt a környezetvédelem mellett. Régóta érdeklődött a természet iránt, és 1961-ben Fülöp herceg elindította a WWF első nemzeti felhívását, hogy pénzt gyűjtsön a vadon élő állatok és növények megmentésére.

Az alapba befizetett adományok a vadvilág és a biológiai sokféleség alapvető védelmét támogatják világszerte, és a fiatal környezetvédők számára speciális ösztöndíjakat is tartalmaznak.

Ha Ön is szeretne adakozni Őfelsége, Edinburgh hercege emlékére, adományozzon még ma a WWF Elnöki Természetvédelmi Alapjának.
Adakozás az emlékére.


WWF just asked me if I’d like to make a donation in memory of the Duke of Edinburgh. I said …
From: Jem Randles
Sent: 12 April 2021 18:57
To: ‘WWF UK’ <news@email.wwf.org.uk>
Subject: RE: HRH The Duke of Edinburgh
As the Duke, himself, said: “Human population growth is probably the single most serious long-term threat to survival. We’re in for a major disaster if it isn’t curbed…We have no option. If it isn’t controlled voluntarily, it will be controlled involuntarily by an increase in disease, starvation and war”.
And as your founder, Sir Peter Scott said: “You know, when we first set up WWF, our objective was to save endangered species from extinction. But we have failed completely; we haven’t managed to save a single one. If only we had put all that money into condoms, we might have done some good.”
Therefore I choose to make my charitable donations directly to organisations such as CHASE Africa, MSI Reproductive Services & Dandelion Africa, because they bring access to contraception & family planning education to satisfy the unmet need. In doing that they directly help to bring down global birth rate and alleviate the intolerable pressure on the planet’s ecosystem from the enormous number of humans on planet Earth.
I urge WWF to heed the words of your own founder & of your former President.
I call on you to include and raise the impact of human numbers in everything that you do; to accept and publicise that, on a finite planet, we cannot continue growing at a million humans every 4 days (births minus deaths) & that the planet cannot tolerate 7.9 billion people without a completion of the 6th mass extinction of species.

From: WWF UK
Sent: 12 April 2021 18:17
To: <<<<<<<>>>>>>>>>
Subject: HRH The Duke of Edinburgh

Jeremy, we’re deeply saddened by the passing of HRH The Duke of Edinburgh, the first President of WWF-UK, who then went on to become our Global President Emeritus.
The Palace has been encouraging the public to make charitable donations in memory of HRH The Duke of Edinburgh and we have set up the WWF President’s Fund for Nature to honour his conservation legacy and long-lasting commitment to WWF.
HRH The Duke of Edinburgh was a tireless advocate for the environment. His interest in nature was long-standing and in 1961 Prince Philip launched WWF’s first national appeal to raise funds to save wildlife.
Any donation made to this fund will support essential wildlife conservation and biodiversity around the world and will also include special bursaries for young environmentalists.
If you would like to give in memory of HRH The Duke of Edinburgh, donate to the WWF President’s Fund for Nature today.
Give in memory

Forrás: ClimeNews | Jem Randles | Population Discussion

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .