Miért kellene a magyaroknak egyre szegényebben élniük?

Miért kellene a magyaroknak egyre szegényebben élniük amiatt, ha más országokban elnyomják a nőket, nem engedik tanulni a lányokat, tiltják a fogamzásgátlást, ezért népességrobbannak?

Miért kellene a magyaroknak egyre szegényebben élniük? | BOCS Civilizációtervezés Alapítvány

1961-ben még 3,12 gha eltartóképesség jutott egy főre a Földön, ma már csak 1,63 (azaz kb. fele) a szaporodást erőltetők, népességrobbanók miatt. Lásd az ábrán az alsó, folyamatosan süllyedő zöld vonal (globális biokapacitás/fő).

Az ábrán a kis kék nyíl azt mutatja, hogy a magyaroknak közel egyharmaddal csökkenteniük kell az ökológiai lábnyomukat (és/vagy a népességüket) a jelenlegi 3.6 gha-ról 2.5 gha-ra, hogy ne terheljék túl, pusztítsák le az ország területét. Ezzel a piros vonal (ökolábnyom) és a zöld vonal (eltartóképesség) közti pirossal beszínezett területet kell megszüntetni, a piros vonalat a zöldig levinni.

Viszont a nagyobb narancssárga nyíl azt mutatja, hogy mások népességrobbanása miatt ennél sokkal mélyebbre (1.63 gha-ra) kell lesüllyedniük a magyaroknak is a világszegénységbe, hogy ne legyen túlterhelve a Föld. S aztán évről évre még mélyebbre, amíg tart a népességrobbanás.

A szegényekkel és elvándorlásra kényszerülőkkel való szolidaritás a fogamzásgátlás emberi jogának érvényesítésével, tudásának és eszközeinek elérhetővé tételével kezdődik. Akik nem segítik a fogamzásgátlást nélkülözőket, azok képmutatóan dumálnak a bevándorlók jogairól. Ennek tudatában kéretik olvasni a folytatást.

Ráadásul ide kellene fogadni kb. 4 millió ázsiait a Magyarország eltartóképességéből a szegénységbe süllyedés által felszabaduló területre. Ugyanis máshol még 1.63 gha szegénységi szinten is szörnyen túl lennének terhelve országok. Pl. Indiából 900 millió (90 Magyarországnyi!) embernek kellene elvándorolnia, hogy ne terheljék túl a területüket még szegényen se.

Mivel senki nem akar szegénységbe süllyedni, sőt a szegény milliárdok is fölfelé jönnek, a Föld élhetetlenné barmolása árán is, a világnyomort és a globális ökológiai válságot csak egy módon lehet enyhíteni: ha a világon minden nő hozzájut a fogamzásgátlás tudásához és eszközeihez.

A világnépesség mindenképp csökkenni fog, de amennyire nem fogamzásgátlással, akkora részben a természet kényszeríti ránk éhínség, járványok, szennyeződés, hőség, konfliktusok árán. Magyarország jó példát mutat a világnak az enyhe népességcsökkenéssel, ami a legjobb stratégia a már elkezdődött civilizációs összeomlás közepette.

Miért kellene a magyaroknak egyre szegényebben élniük? | BOCS Civilizációtervezés Alapítvány

Segítsd a fogamzásgátlást nélkülöző százmilliókat – s ezzel egyben tedd klímabaráttá (karbonsemlegesítsd) magadat. Ez a magyarok és a szegény milliárdok közös érdeke!

Simonyi, Gyula I.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .