Miért tartott száz évig, mire elismerték a kézmosás feltalálóját?

A Google a világjárvány közepette Semmelweist ünnepli! Az akkori orvostársadalom és az egész társadalom által semmibe vett magyar tudósnak köszönheti a világ a kézmosás hatalmas járványenyhítő hatásának fölfedezését!

Most a magyar orvosra emlékezik a Google Doodle. Száz évig(!) tartott, mire kihaltak a pozíciójukat, elismertségüket, nyilvánosságukat, bevételüket, hatalmukat féltő tudatlanok, és Semmelweist elismerték, utcákat és intézményeket neveztek el róla!

A szülés, szexualitás, nemzés, szaporodás, fogamzásgátlás témakörében máig is rettenetes tabuk, tudatlanság, pszichés torzulások, kollektív pszichózis gátolja a globális válság gyökerének, a túlnépesedésnek felismerését, és a humanitárius megoldást, a történelem legnagyobb serdülő generációjának ellátását a fogamzásgátlás tudásával és eszközeivel. Az évente százmilliónyi baleset-teherbeesés a történelem legnagyobb humanitárius válsága, és már az emberi civilizáció és az élővilág összeomlásával fenyeget.

Segítsd a járványok és a klímamegbolondulás megelőzését!

Simonyi, Gyula I.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .